نگهداری از سالمند در منزل

اگر به مراقبت های بهداشتی علاقه مند هستید و از کار با بیماران مسن تر لذت می برید، شغلی به عنوان پرستاری سالمند برای شما مناسب است. این پرستار از بیمارانی مراقبت می کند که در سنین بالا هستند یا از شرایطی که معمولاً افراد مسن را تحت تأثیر قرار می دهند رنج می برند.

جمعیت بیماران سالمند در حال افزایش است و تقاضا برای پرستاری سالمند نیز افزایش می یابد. در این مقاله توضیح می دهیم که یک پرستار سالمند کیست، چه کار می کند، چقدر درآمد دارد و چگونه می شود یک پرستار شد.

خدمات جمشیدیان هلث

ما در تیم قدرتمند Jamshidian Healt با برگزاری دوره های آموزشی مجازی بالینی گامی در جهت بهبود وضعیت سلامت کشورمان برداشته ایم. اگر شما به این شغل علاقه مند هستند می توانند با تهیه دوره کمک پرستاری جمشیدیان هلث به راحتی وارد این حرفه شوید و از کمک به سالمندان لذت ببرید.

هم چنین یکی دیگر از خدمات تیم تخصصی جمشیدیان هلث، ارائه انواع خدمات پرستاری درمنزل،  فروش انواع لوازم پزشکی و پرستاری، اجاره انواع دستگاه های پزشکی و پرستاری می باشد. با ارتباط مستقیم با تیم ما و دریافت مشاوره رایگان ۰۹۳۸۰۴۱۴۳۳۷، از بهترین خدمات پرستار سالمند در منزل بهره‌مند شوید.

پرستار سالمند کیست؟

پرستاران سالمند یا پرستاران پیری شناسی یا پیری، پرستاران ثبت شده (RNs) هستند که برای مراقبت از بیماران سالمند آموزش دیده اند. این قشر نیازهای سلامتی خاص سالمندان را درک می کنند و کارهای آنها را انجام می دهند.

این پرستاران مراقبت‌های متمرکز بر بیمار را به جمعیت آسیب‌پذیر ارائه می‌کنند و این توانایی را دارند که کیفیت زندگی بیماران خود را تا حد زیادی بهبود بخشند. آن‌ها می‌دانند که شرایطی که برای یک بزرگسال جزئی است، می‌تواند برای یک فرد مسن جدی یا حتی تهدیدکننده زندگی باشد.

پرستاری سالمند
نگهداری از سالمند

یک پرستار سالمند یا هوم کیر Home Care در کنار مهارت زیادی که دارد باید همانند یک مادر با سالمند خود برخورد کند.

سالمندان به طور کلی به سه گروه زیر تقسیم می شود:

  1. سالمندان جوان=بین 50تا65 سال
  2. سالمندان میانسال=بین65 تا75 سال
  3. سالمندان پیر=75 سال به بالا

پرستاران باید به هر سه گروه توجه زیادی (همانند اطفال) داشته باشند.

پرستار سالمند درمنزل

در بسیاری از موارد پرستاری سالمند در منزل انجام می شود و یکی از روش هایی است که باعث آرامش سالمند نیز می شود.

مراقبت از سالمند امری معمولی نیست که به هر فردی سپرده شود. پرستاران سالمندان نه تنها از نیازهای جسمی بیماران خود مراقبت می کنند، بلکه از سلامت روحی و روانی آنها نیز مراقبت می کنند.

آنها باید برای بیمار خود یک دوست باشند و شفقت و درک لازم را داشته باشند، به خصوص اگر بیمار بیشتر اوقات تنها باشد. پرستاران سالمندان باید بتوانند تشخیص دهند که چه زمانی بیمارانشان دچار استرس می شوند.

اگر احیانا سالمند دچار زخم بستر شود هزینه های درمانی بسیار زیاد و روند درمان نیز طولانی می باشد. لذا پرستار سالمند باید بداند، چه اقداماتی موثر است تا از ایجاد زخم بستر جلوگیری شود.

ممکن است سالمند ظرفیت‌ ذهنیش کاهش پیدا کند و نتوانند در مورد سلامت و درمان خود تصمیم‌گیری مستقلی کند. در این شرایط پرستار سالمند به عنوان حامی بیمار عمل کند و خانواده بیمار را در تصمیم‌گیری با سایر اعضای تیم مراقبت‌های بهداشتی مشارکت می دهد. پرستار سالمند می تواند هم به بیماران و هم به خانواده ها مشاوره و راهنمایی لازم را اعمال کند.

اهمیت نقش پرستار سالمند

  • ایفای نقش به عنوان حامی بیمار و هماهنگی مراقبت از بیمار که شامل هماهنگی با متخصصان مراقبت های بهداشتی مانند فیزیوتراپی است.
  • آموزش اعضای خانواده در مورد وضعیت بیمار، بهترین شیوه ها، پیشگیری از بیماری و نحوه ارتقای خود مراقبتی
  • ارائه مراقبت در سطح بالا تا پایان عمر و بحث در مورد نیازها و خواسته های بیمار با خانواده و عزیزان

وظایف پرستار سالمند

  • مراقبت از بیمار
  • کمک به بیماران با نیازهای اولیه از جمله حمام کردن، لباس پوشیدن و غذا خوردن
  • تشویق بیماران تا حد امکان برای انجام کارهای شخصی، تا به آنها کمک شود احساس استقلال کنند.
  • سازماندهی و تجویز داروها بر اساس برنامه مراقبتی
  • کمک به بیماران برای ورزش و انجام درمان هایی مانند ماساژ
  • برنامه ریزی، ایجاد و مدیریت برنامه های بهداشت و مراقبت از بیمار
  • بررسی سلامت
  • کمک به پزشکان در معاینات و روش های فیزیکی برای ارزیابی سلامت روانی و توانایی های شناختی بیمار
  • شناخت طیف وسیعی از مشکلات سلامتی سالمندان مانند زوال ذهنی، بی اختیاری، زمین خوردن و تغییر در الگوهای خواب
  • بررسی توانایی بیماران در انجام وظایف روزمره و مراقبت از خود
  • نظارت روزانه بر بیماران برای اطمینان از اینکه برنامه های مراقبتی متناسب با نیازهای بیمار می باشد.
  • ثبت کلیه اطلاعات مرتبط و علائم حیاتی به طور دقیق و کامل در یادداشت و پایگاه داده بیمار

یک پرستار سالمند به چه مهارت هایی نیاز دارد؟

پرستاران سالمند علاوه بر مهارت‌های عمومی، باید مهارت‌های فنی مورد نیاز برای کار با جامعه سالخورده را نیز داشته باشند. علاوه بر “مهارت های سخت” مورد نیاز برای یک پرستار سالمند به شکل موثر، به “مهارت های نرم” و شایستگی های نیاز است. در زیر به آنها خواهیم پرداخت:

درک فرآیند پیری: با افزایش سن، بدن تغییرات تدریجی را پشت سر می گذارد. یک پرستار سالمند ماهر باید بداند چه چیزی مورد انتظار او است و چه چیزی غیر طبیعی است. با کاهش اشتها، نیازهای غذایی تغییر می کند.

به عنوان مثال، زمانیکه پوست یک بیمار مسن خشک و شکننده می شود،حداقل 8 تا 10 لیوان آب در روز مورد نیاز است.

مهارت های ارتباطی: بیماران شما ممکن است به دلیل کم شنوا شدن یا به دلیل کند شدن وضعیت روانی در برقراری ارتباط مشکل پیدا کنند. شما باید بتوانید وضعیت سلامتی و رفاه عاطفی آنها را تعیین کنید.

حتی اگر سالمند دچار چنین مشکلاتی نباشد، بر ارتباطات غیرکلامی تاکید بیشتری شود.

نگرش مثبت: روند پیری برای همه متفاوت است و برخی از سالمندان ممکن است در دید خود منفی شوند. شما باید بتوانید به آنها کمک کنید تا حد امکان مثبت فکر کنند و بر ترس و عصبانیت خود غلبه کنند. شما همچنین باید بتوانید روی روحیه آنها کار کنید این از وظایف یک پرستار سالمند است. زیرا این بخش ناخوشایند نقش زیادی در زندگی آنها دارد. خود پرستار نیز باید روحیه اش رو حفظ کند و مثبت باشد.

پرستار سالمند

قیمت پرستار سالمند در منزل

با توجه به اینکه سالمند چه نوع مراقبتی نیاز دارد، هزینه متفاوت خواهد شد.

سخن پایانی

شما باید همیشه سعی کنید در هنگام کار با بیماران مسن خود عاقل، صبور و دلسوز باشید. حتی اگر تجربه‌های مشابهی نداشته باشید، یافتن زمینه‌های مشترک می‌تواند به پرستار سالمند در ایجاد ارتباطات شخصی کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید