تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا | تریاک در درمان کرونا

در خصوص تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا چه اطلاعاتی دارید؟ در علم پزشکی برای پیشگیری و درمان بیماری ها، از داروهای متنوع و متفاوتی استفاده می‌شود. بسیاری از داروهای مورد استفاده، برگرفته از طبیعت و گیاهان موجود در طبیعت هستند. به طور مثال شربت های خلط آور گلو از گیاه آویشن تهیه می شوند، برای تهیه ی داروهای بیهوشی از عصاره درخت بید بهره می‌گیرند.

تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا

ماده ی اصلی قرص ها و داروهای مسکن و بیهوشی از عصاره ی گیاه خشخاش و فرآورده های حاصل از آن، تهیه می شود. از دیرباز در علم پزشکی، برای کاهش درد هنگام انجام عمل های جراحی و ایجاد بی حسی در فرد، از شیره ی تریاک و فرآورده های حاصل از آن بهره گرفته اند.

تاریخچه استفاده از مواد مخدر

قبل از بررسی تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا ، تاریخچه ی استفاده از آن را بررسی نماییم. بنابر تحقیقات انجام شده، به نظر می‌رسد محل رویش ابتدایی گیاه خشخاش، سواحل دریای مدیترانه بوده است. کشت این گیاه قدمت ۱۵ هزار ساله دارد. ابتدا انسان از خاصیت دارویی و شادی آور بودن خشخاش و تریاک حاصل از آن، آگاهی نداشته است. حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، مصریان این گیاه را به عنوان گیاه شادی آور نامگذاری کردند. به نظر می رسد برای اولین بار، مصریان از خواص دارویی گیاه خشخاش بهره گرفته باشند.

در جنگ جهانی اول از تریاک و شیره ی تریاک برای بی حس نمودن مجروحان، و مداوای درد آنها استفاده می‌شد. درمان خانگی استخوان درد، پا درد و کمر درد به استفاده از تریاک صورت می‌گرفت و افراد به منظور کاهش درد، مواد مخدر استعمال می کردند. پس از آن، شیره تریاک و مشتقات آن به جبهه های جنگ، بیمارستان ها، اتاق عمل و مراکز درمانی راه یافتند.

امروزه از شیره ی تریاک و فرآورده های حاصل از آن برای بیهوشی، کاهش درد و با همه‌گیری کرونا، در درمان کرونا استفاده می‌شود. استفاده از تریاک در درمان کرونا، برخلاف باورها بسیار مضر می باشد.

تاریخچه استفاده از مواد مخدر

تاثیر شیره تریاک بر درمان کرونا

به منظور بررسی تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا ، ابتدا خواص تریاک و فرآورده های حاصل از آن را بررسی کردیم. بیش از ۱۰ درصد تریاک از مرفین که خاصیت آلکالوئید دارد، تشکیل  شده است. تریاک از ساختاری اپیوئیدی تشکیل شده است.

اپیوییدها به جای انتقال دهنده های عصبی، بر نورون های عصبی تأثیر می‌گذارند و موجب اختلال کارکرد صحیح سیستم عصبی می‌شوند. از مواد مخدر، شبه مخدر و فرآورده های مواد مخدر مانند‌؛ شیره ی تریاک، مورفین، متادون، هیدرومورفین و دزومورفین به عنوان ضد درد، ضد سرفه، درمان اسهال، کاهش درد استخوان و کاهش نشانه های آنفلوآنزا و سرماخوردگی استفاده می‌شود. به تازگی از این مواد در درمان کرونا هم بهره می‌گیرند که عوارض بسیار بالایی برای شخص به همراه دارد.

انواع مخدر 

در زیر مختصری با انواع مخدرها آشنا می شوید.

  • تریاک از گیاهی به نام خشخاش به دست می آید. بدین صورت که پوست گل خشخاش را تراشیده و به صورت خشک شده استفاده می کنند. مصرف آن احساس سرخوشی و شادابی اولیه به فرد می‌دهد. پس از آن فرد دچار احساس منفی و اعتیاد می شود.
  • مورفین ماده ای است که از تریاک تولید می‌شود و آلکالوئید خالص است. به دو صورت جامد و مایع به مصرف می‌رسد. مورفین به شدت خواب آور و ضد درد می باشد. این دارو به عنوان ضد درد قوی، باعث ایجاد آرامش در افراد مجروح، افراد تحت عمل جراحی و بیماران می شود.
  • هروئین از مورفین استخراج شده و با مواد شیمیایی مضر ترکیب می‌شود. این ماده به شدت اعتیاد آور و مضر می باشد. آسیب به معده، کبد، قلب و عروق، کلیه و رگ های لنفی از عوارض مصرف هروئین می باشد.
  • متادون خاصیت دارویی دارد و به عنوان دارو استعمال می شود. خاصیت ضد سرفه و ضد درد دارد و مصرف بیش از حد آن موجب به کما رفتن و مرگ فرد می شود.
  • دزو مورفین یکی دیگر از مواد مسکن می باشد که عوارض بسیاری دارد.

علائم مصرف مواد مخدر

علائم مصرف مخدر ها شامل موارد زیر می باشد: 

  • میوز مردمک چشم، به صورتی که مردمک چشم به شدت کوچک می‌شود.
  • بی دردی و بی حسی بدن
  • کاهش چشمگیر درد بدن
  • تعریق شدید دست ها و بدن

از مورفین و شیره ی تریاک در بیمارستان ها به عنوان ضد درد در مجروحان جنگی، مجروحان تصادفی، افراد جراحی شده، افراد دچار تروما، افراد دارای دردهای کلیوی و افراد مبتلا به ادم یا خیز ریوی استفاده می‌شود. به منظور کسب اطلاعات پزشکی بیشتر در این زمینه می توان به سایت استاد خسرو جمشیدیان مراجعه نماید.

درمان کرونا :قرص یا مواد مخدر ؟

تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا چگونه است؟

تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا چگونه است؟ مورفین یک آلکالوئید تهیه شده از شیره تریاک خالص می باشد. مورفین اکثرا از شیره سوخته ی تریاک استخراج شده و بسیار قوی می باشد. استفاده از مورفین در بیماران کرونایی سبب سرکوب سیستم تنفسی، کاهش سرفه و کاهش درد می شود و از بروز نشانه های عود بیماری جلوگیری می کند. شربت آلرگاد حاوی مورفین می باشد که بیماران کرونایی باید از مصرف آن اکیدا خودداری نمایند. افراد مبتلا به کرونا که از مورفین استفاده می کنند در دو دسته جای می‌گیرند.

  1. گروه اول کسانی هستند که به کرونای خفیف مبتلا هستند و کمتر از ۳۰ درصد ریه ی آنها درگیر ویروس کووید شده است. مصرف مورفین برای افراد مبتلا به کرونا، درد و سرفه را کاهش می‌دهد و با سرکوب سیستم تنفسی، کاهش ضربان قلب و کاهش فشار خون موجب آرامش فرد می گردد. بهبود بیماری این افراد، به دلیل استفاده از مورفین و تریاک نیست. بلکه به دلیل خفیف بودن بیماری و درگیری پایین ریه ی افراد می باشد.
  2. گروه دوم افراد مبتلا به کرونای شدید هستند که از مورفین استفاده می‌کنند. مورفین با تون عضلانی، موجب سرکوب سیستم تنفسی، کاهش ضربان قلب و کاهش فشار خون می گردد. همچنین مورفین با کاهش درد و کاهش سرفه، سبب ناآگاهی از عود بیماری و درگیری ریه می شود.  اگر فرد مبتلا از مورفین استفاده نکند، عوارض و نشانه های پیشروی کرونا نمایان شده و اقدامات لازم جهت بهبود شرایط انجام می‌گیرد. اما در شرایطی که مورفین علائم پیشرفت کرونا را سرکوب نماید، نشانه های عود بیماری نمایان نمی شوند. متاسفانه در بیماران کرونایی که مورفین استعمال نموده اند، پس از آلوده شدن بالای ۹۰ درصد ریه، متوجه وخامت اوضاع می‌شوند.
کلام آخر

در این مقاله به تاثیر مواد مخدر بر درمان کرونا پرداخیتم. با بررسی تاثیر مورفین بر علائم بیماری کرونا، فرضیه درمان کرونا با تریاک و مواد مخدر رد می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد علائم درگیری ریه در کرونا، واکسن کرونا، بیماران کرونایی چه بخورند؟ ویتامین و آمپول تقویتی کرونا و تفاوت آلرژی با کرونا می توان به سایر بخش های سایت استاد خسرو جمشیدیان مراجعه نمایید.

ما در تیم قدرتمند Jamshidian Healt با برگزاری دوره های آموزشی مجازی بالینی گامی در جهت بهبود وضعیت سلامت کشورمان برداشته ایم. نکته های طلایی دوره برای همه افراد جامعه کاربردی و ضروری خواهد بود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت معتبر استاد خسرو جمشیدیان یا اینستاگراممراجعه نماید.

حتما ببینید

هر آنچه راجع به امیکرون باید بدانید| جمشیدیان هِلث

منشاء امیکرون کرونا که شکل تغییر یافته ویروس کوید-۱۹ است، نامشخص می باشد زیرا محتوی …

26 نظر

  1. بابام مریض مسخوام تریاک داخل چای حل کنم بهش بدم سرف شدید داره دردش زیاد کمک میکنه دکتر بردیم فایده نداه سه بار رفتیم

  2. جدا از آموزشا حرفاتون برام خیلی جالب و راهگشا بود استاد عزیز.

    • مرسی وظیفه دارم راه رو نشونتون بدم دیگه تصمیم با شماست.
      من همیشه از کسی که تلاش کنه حمایت می کنم.
      تو که دانشجو خودد سنی دیگه جای نداره و تا آخرش کنارت هستم.
      ٰموفق باشید
      jamshidian health

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *